0 €

There are no items in the basket

Show basket

Biofinity

Te gjitha Biofinity lente kontakti kane ekskluzivitet ne teknologjine Aquaform®. Ky kombinim i materialit ofron nje komoditet unik ,performance te larte te lenteve qe i lejon syve tuaj te marrin fryme dhe te qendrojne te lagesht.

More information
Top